Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Radnici Noviteta sutra u protestnoj šetnji

Radnici u štrajku u Novitetu, zakazali su za sutra protestnu šetnju jer poslodavac nije poštovao dogovor o izmirenju obaveza za penzijsko i zdravstveno osiguranje iz Sporazuma o prekidu štrajka, kazala je za Radio 021 predsednica sindikata "Solidarnost", Gordana Kojić.

Ipak se gradi most na Ribarcu

Izgradnja pešačko-biciklističkog mosta preko Dunavca, koji bi povezivao Sunčani kej sa Ribarskim ostrvom, trebalo bi da počne čim budu rešena imovinsko-pravna pitanja na površinama koje će most zauzeti, izjavio je za Radio 021 gradonačelnik Igor Pavličić.

Virtuelne pripreme za prijemni i sledeće godine

Novosađanin Ilija Rajak koji je osmislio virtuelnu matematičku učionicu u kojoj je preko interneta besplatno pripremao osnovce i srednjoškolce za prijemne ispite, najavio je nastavak ovog projekta i u sledećoj školskoj godini.

VIDEO: "Ako treba da umrem, bolje da umrem na biciklu"

U slavu preminulom biciklisti Miloradu Majkiću, 021 ponovo objavljuje intervju sa ovim posebnim čovekom, koji su novinari naše TV produkcije napravili sa njim i njegovim saputnikom Zoranom Zivlakom nakon uspešnog putovanja na Olimpijadu u Peking.

Egzit i Novi Sad i dalje oduševaljavaju strance

Uprkos lošem programu na glavnoj festivalskoj bini, taksistima koji su im vožnju od stanice do Grbavice naplatili po hiljadu dinara i neljubaznosti jedne konobarice poznate pivnice u centru, grupa turista iz Nemačke koji su za vreme Egzita boravili u Novom Sadu, festivalu i gradu daju najviše ocene i kažu da će u posetu doći ponovo.